suomi svenska

Menu

Sulje

AloitussivuLääkkeiden yhteisvaikutukset
PAXLOVID (PF-07321332; ritonaviiri) on nyt hyväksytty Suomessa

PAXLOVID valmisteelle on myönnetty ehdollinen myyntilupa EU:ssa koronavirustauti 2019:n (COVID-19) hoitoon aikuisille, jotka eivät tarvitse lisähappea ja joilla on suurentunut riski vaikea-asteiseen COVID-19-tautiin

Valmisteyhteenveto Pakkausseloste Aitouden varmistaminen Lääkeaineiden yhteisvaikutukset Haittavaikutuksen ilmoittaminen (Fimea)
Paxlovid-valmisteyhteenveto

Näytä koko valmisteyhteenveto, joka sisältää annostelun, kliiniset tutkimukset ja turvallisuustiedot

Klikkaa tästä
PAXLOVID-pakkausseloste: Tietoa käyttäjälle

Lue tämä pakkausseloste huolellisesti ennen kuin aloitat lääkkeen käyttämisen, sillä se sisältää Paxlovid-käyttäjälle tärkeitä tietoja liittyen hoitoon.

Klikkaa tästä


Paxlovid-valmisteen aitouden varmistaminen

Pfizerin aidon PAXLOVID-valmisteen ulkopakkaukseen on painettu Pfizerin nimi, ja tabletit on pakattu viiteen alumiiniseen läpipainopakkaukseen. Voit varmistaa tablettien aitouden tarkistamalla niiden molemmille puolille painetut tekstit. PF-07321332-tabletit ovat vaaleanpunaisia, soikeita, ja niiden toisella puolella on merkintä "PFE" ja toisella puolella "3CL". Ritonaviiritabletit ovat valkoisia tai luonnonvalkoisia, kapselin muotoisia, ja niiden toisella puolella on kaiverrus "H" ja toisella puolella "R9".


Ulkopakkauksen värittömässä kiiltävässä pinnoitteessa on kauttaaltaan toistuvana kuviona Pfizerin nimi ja logo. Ne näkyvät kontrastivärisinä ja mattapintaisina.

Pahvirasian molemmissa päissä olevat läpät on liimattu pakkauksen peukaloinnin havaitsemiseksi.


​​​​​​​Jos epäilet ostamasi PAXLOVID -valmisteen olevan väärennetty, ota yhteyttä Suomen Pfizeriin soittamalla numeroon 09 430 040.

Lääkeaineiden yhteisvaikutukset

Tämä sivusto on tarkoitettu vain suomalaisille terveydenhuollon ammattilaisille. Tällä sivustolla käsitellyillä tuotteilla voi olla erilainen valmisteyhteenveto eri maissa. Annetut tiedot ovat vain koulutustarkoituksiin.

Copyright © 2022 Pfizer Inc. All rights reserved. PP-PAX-FIN-0011 17052022
Ainoastaan suomalaisille terveydenhuollon ammattilaisille

Tämä sivusto ei ole tarkoitettu potilaille, tai suuren yleisön jäsenille.

Vakuutan, että olen terveydenhuollon ammattilainen Suomessa.

Jos valitset 'EI', sinut ohjataan covid19oralrx.com -sivustolle, josta löytyy viitetiedot PAXLOVID:sta (PF-07321332; ritonaviiri)

Kyllä Ei